Immortals Fenyx Rising’ten 20 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı

Yanında bir de hikaye fragmanı var

Immortals Fenyx Rising, Aralık ayında oyun severlerin beğenisine sunulacak oyunlardan birisi. Ubisoft’un biraz Zelda biraz Assassin’s Creed esintili bu yeni açık dünya aksiyon-macera oyunu, nasıl tepkiler alacak merakla bekliyoruz.

Google Stadia kullanıcıları, 29 Ekim tarihine kadar oyunun demosuna göz atma şansına sahip, ne yazık ki bizler için böyle bir fırsat yok şu aşamada. Bizler de bu durumda oyun için yayınlanan yeni oynanış videosuyla yetineceğiz artık:

Oyunun ilk 20 dakikasını gösteren video, ‘Tanrıların yok edicisi’ Typhon’un intikam yolculuğuna çıktığını ilan etmesiyle başlıyor. Sonrasında Zeus, Prometheus’un yardımını istemeye gidiyor ve Prometheus ile aralarında bir anlaşmaya varıyorlar. Bunun ardından da Prometheus oyundaki kahramanımız Fenyx’in hikayesini anlatmaya başlıyor. Fenyx, tanrıların Typhon tarafından ele geçirilen özlerini geri alıp Typhon’u yenecek olan kişi.

Bu oyunun da klasik bir Ubisoft oyununun özelliklerini barındırdığını bu videoda açıkça görebiliyoruz. Saldırılar ve saldırılardan kaçınmalar da kule tırmanma ve haritayı açma mekanikleri de AC serisinden gayet aşina olduğumuz şekilde karşımıza çıkıyor. Tırmanırken Zelda’yı da anımsattı tabii, azalan dayanıklılık (stamina) görünümü neredeyse aynı :) Ama tüm bunlar oyunun keyifli olmayacağı anlamına gelmiyor, görsel tarzıyla ve hikaye sunumuyla ilgi çekebilecek potansiyeli olduğunu düşündürüyor.

Oyun için bir de hikaye fragmanı yayınlanmış durumda; onu da şöyle paylaşmış olayım:

Hikaye fragmanı da gayet eğlenceli olmuş. Oyunun ne kadar keyifli olacağını da 3 Aralık’tan itibaren göreceğiz. Takip listeme aldım, bekliyorum. Bakalım Ubisoft’un Zelda’sı nasıl olacak :)

YORUMLAR
burak.gf
23 Ekim 2020 23:25

pre order verdik, bakalım nasıl olacak

Parolamı Unuttum