Game of Thrones’un Mountain’ı, Dünyanın En Güçlü Adamı Ünvanını Kaybetti

Dağ gibi adamı yenmişler...

Daha çok Game of Thrones’ta oynadığı Ser Gregor Clegane (veya daha yaygın kullanılan haliyle The Mountain) rolüyle bildiğimiz Hafthor Julius Bjornsson, Dünyanın En Güçlü Adamı ünvanını kaybetti.

Bjornsson; geçtiğimiz yıl Filipinler’de düzenlenen World’s Strongest Man yarışmasında 1. olmuştu -ki bu, kariyerindeki ilk birincilikti. Ama bu ünvanını uzun süre koruması mümkün olmadı; bu yıl yapılan yarışmalar sonucunda kemeri yeni şampiyon Martins Licis’e teslim ederken, bronz madalya ile yetinmek durumunda kaldı.

Verdiği röportajda, World’s Strongest Man yarışması için yılboyu çalışmak, bütün odağı bu konuya vermek gerektiğini söylüyor ve ancak bu kadar azimli olanların ünvana uzanabildiğini belirtiyor. Bu şova katılmaktan dolayı memnun olduğunu, bunun kendisi için pek çok fırsatı açtığını ve tekrar şampiyon olmak için çalışacağını da ekliyor sözlerine.


Game of Thrones’ta rol alırken bu yarışma için yeterince iyi bir çalışma ortamı bulamamış anlaşıldığı kadarıyla. Yarışma için özel ekipmanlar gerektiği, bunların normal bir spor salonunda bulunamayacağını bu yüzden İzlanda’da kendi salonunun bulunduğunu ve orada çalıştığını ifade ediyor.

Bakalım önümüzdeki yıl ünvanı geri alabilecek mi yoksa Oberyn’in ahı yakasını bırakmayacak mı :) Takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum