Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Yine Ertelendi, Bu Yıl Çıkmayacak

Yeni hedef 2021

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin normalde bu yılın mart ayında çıkması gerekiyordu, ama oyunu ilk çeyreğe yetiştiremeyeceğini fark eden Hardsuit Labs oyunu ertelemiş ama mutlaka 2020 yılı içerisinde çıkacağını açıklamıştı.

Elbette bu ilk erteleme yapılırken ortada pandemi diye bir şey yoktu, o zamanlar bugün içerisinde bulunacağımız durumu tahmin bile edemiyorduk. Bir çok oyunda olduğu gibi Bloodlines 2'de de yeni erteleme haberini aldık, ancak Hardsuit Labs bu haberde pandemiden veya uzaktan çalışma koşullarından hiç bahsetmemiş.

"Amacımız daima sizlere en iyi oyunu sunmak, sizleri World of Darkness dünyasındaki Seattle'a çekmek ve karşınıza orijinal Bloodlines oyununa yakışır bir devam oyunuyla çıkmak oldu. Kendimiz için koyduğumuz bu kalite çıtası yüzünden daha fazla zamana ihtiyacımız olduğuna karar verdik" diyor Hardsuit Labs.

Oyunu 2020 içine yetiştirmemiz mümkün değil diyen geliştirici ekip, bu ertelemenin en iyi oyuncu deneyimini sunmak için yapıldığını vurguluyor.

Oyun için konulan yeni hedef 2021 yılı, ama herhangi bir zaman aralığı da verilmemiş.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
11 Ağustos 2020 15:53

Erteleme beklemiyordum ama çıkışında bolca eleştiri alacağı açıktı.Bunu önden görmüş olmalılar ki biraz daha cilalamak istemişler.Yalnız o iş pasta cilayla olacak iş değil.Belki dövüş kısmındaki vuruş hissiyatını belli bir oranda düzeltebilirler ama yapay zeka baya kötüydü.O biraz zor düzelir.Pek umudum yok ama inşallah her ikisini de düzeltebilirler.En azından bir Outer Worlds başarısı yakalamalı.

crusader-35
11 Ağustos 2020 12:42

Hiç şaşırmadım.Aslan gibi korona var arkanızda.

darkrockv7
crusader-35
11 Ağustos 2020 14:51

E3 2019'da yayınlanan oynanış videosunda da combat baya ham ve kötü duruyordu. O yüzden ertelenmesine şaşırmadım ben de ama o combatı düzeltmezlerse işleri zor. Artık yeter ki RPG kısmı iyi olsun ama combat kısmı kötü olsa da olur devri geçti gibi.

sSnake
darkrockv7
11 Ağustos 2020 15:53

Zaten her gecikme beklentileri iyice yükseltiyor ve umarım bunu da iyi not alıyorlardır.


Parolamı Unuttum