Valorant'ın En Tehlikeli Silahı Operator'e Nerf Geliyor

Sonunda...

Valorant'ın en çok karşılaştırıldığı oyunun CS:GO olduğunu söylemek yanlış olmaz. Aynı Valve kaynaklı rakibinde olduğu gibi tek doğru atışta rakibini öldürebilen bir silaha sahip olan Valorant, "silahın aşırı güçlü olması" sebebiyle eleştiriliyordu. Fakat görünüşe göre bu durum yakın zamanda düzeltilecek.

Baş tasarımcı Max Grossman'ın yaptığı açıklamalara göre Riot, Operator'ün yarattığı tahribatın farkında. Özellikle saldırı takımı için ciddi bir tehlike yarattığının altı çizilen silah için gerekli düzenlemeler yapılacak. Grossman, Operator'ün oyun için önemli olduğunu vurgulayarak, silahın gerekli ince dokunuşlar ile güç kaybı hissettirmeyecek bir değişim geçireceğini ifade ediyor.

Dürüst olmak gerekirse sorunun Operator'dan ziyade ajanlarda olduğuna inanıyorum. Özellikle CS:GO'daki AWP ile kıyaslandığında Operator'ün güçlü kalmasının sebebi ekipmanlar gibi görünüyor. CS'de oyuncular 5 sis ve 10 flaş bombası ile gezebildiği için AWP oyuncularına sıkıntı çıkarabiliyor. Fakat Valorant'ta zaman zaman bu iki ekipmana da sahip olmayan ajanların olduğunu görüyoruz.

Bakalım yeni düzenlemeler Operator'ü ne hale getirecek?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum