Ubisoft, Ubi Forward'ı İzleyenlere Ücretsiz Watch Dogs 2 Verecek

Kaçırmayın

Ubisoft'un bu Pazar günü düzenlenecek olan sanal konferansı Ubi Forward'ı izleyenleri bir sürpriz bekliyor, çünkü Ubisoft oyuncuların da bu heyecana ortak olması için izleyicilere Watch Dogs 2 hediye edeceğini açıkladı.

Pazar günü Türkiye saatiyle 21:30'da şov-öncesi, 22:00'de şov, 22:45'te ise şov-sonrası başlayacak. Yani aslında bu öncesini ve sonrasını saymazsak yaklaşık 45 dakikalık bir program ve bu programda Ubisoft bizlere çıkacak olan yeni oyunlarını tanıtacak.

Ana şov bitmeden önce Uplay hesabına giriş yapanlar ise PC için ücretsiz Watch Dogs 2 ile ödüllendirilecek. Yani bu ödülü kapmak için kısıtlı bir zamanımız olacak. Yine de bu konuda ortalıkta iki farklı bilginin dolaştığını da söylemem lazım, Ubisoft'un kendi sitesinde "konferans günü Ubisoft hesabınıza giriş yapıp Watch Dogs 2'yi kapmayı unutmayın" diyor, bu da biraz kafa karıştırıcı olmuş.

Şov sırasında Watch Dogs: Legion ve Assassin's Creed Valhalla'dan yeni fragmanlar ve oynanış görüntülerine ek olarak diğer serilere gelecek yeni içerikleri de görecek ve belki de Far Cry 6'nın duyurulmasına şahit olacağız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum