Ubisoft Forward’da Neler Gördük?

Programın bir özetini yapalım

Ubisoft Forward yayınını geride bırakırken, programda gördüklerimizi hızlıca özetleyelim istedik. Prince of Persia The Sands of Time Remake de, Immortals Fenyx Rising de, Watch Dogs: Legion da dikkat çekebilecek tanıtımlarıyla arz-ı endam etti. Bunlar haricinde eski oyunlara gelen güncellemelerin yanında bir de yeni IP duyurusu izledik.

Ghost Recon Breakpoint: Red Patriot

Breakpoint de çıkışında öncülü Wildlands ile aynı kaderi paylaştı. Devamında da aynı yoldan gidip gitmeyeceğini göreceğimiz ek içeriklerinden birisi de Red Patriot olacak. İlk iki görevi ücretsiz oynanabilecek Red Patriot’ta, Ghostlar için en büyük tehditlerden birisi olan Raven’s Rock ve ajanları Bodark’lar ile karşılaşacağız. Red Patriot, 15 Eylül’de çıkıyor.

The Crew 2, Yeni Sezon Sistemini Tanıttı

The Crew 2 çıkalı 2 yıl oldu ama geliştirici ekip yeni içeriklerle, yeni sezonuyla oyunu geliştirmeye devam ediyor. 3. Sezonda 3 dönem ve her dönem içerisinde 2 aşama olacağı, böylece sürekli yeni içeriklerle besleneceği açıklandı.

Just Dance 2021 İçin Dokuz Yeni Şarkı Açıklandı

Her yıl yeni versiyonu ile gelmesine alıştığımız Just Dance, bu yıl da içerdiği parçalarla kurtlarımızı döktürecek bizlere herhalde. Bugün oyunda yer alacak dokuz şarkı daha açıklandı ve bu şarkılar şu şekilde:

  • The Weeknd - Blinding Lights
  • Eminem - Without Me
  • The Girly Team - Till The World Ends
  • Michael Gray - The Weekend
  • Ultraclub 90 - Samba de Janeiro
  • Galantis - Runaway (U & I)
  • Paradisio Ft. Dj Patrick Samoy - Bailando
  • DJ Fresh & Jay Fay Ft. Ms Dynamite - Dibby Dibby Sound
  • Alex Newell - Boy, You Can Keep It

Scott Pilgrim vs. The World için Complete Edition Duyurusu Geldi

Ubisoft Forward, eskilerden Scott Pilgrim vs. The World için de geri dönüş müjdesiyle geldi. Complete Edition olarak sahalara geri dönecek oyun böylece oyuncuların yıllar önce dijital mağazalardan kaldırılan oyunu yeniden oynayabilmelerini sağlayacak. Ubisoft'un en çok talep alan oyunlarının başında gelen Scott Pilgrim vs The World bakalım eski tadı yeniden verebilecek mi.

Immortals Fenyx Rising Yeni Fragmanı ve Oynanış Videosuyla Heveslendirdi

Yola Gods & Monsters olarak başlayıp isim değiştirerek Immortals Fenyx Rising haline gelen Assassin's Creed & Breath of the Wild kırması oyunumuz gayet hoş görünüyor. En azından beni kazandı, siz ne düşünürsünüz bilemem :)

Beklenen Prince of Persia Remake Oyununu Sonunda Gördük

Artık Ubisoft’tan sızıntı olmazsa şaşıracak noktaya geldik. Bu program için de bir istisna yaşanmadı, Prince of Persia Sands of Time Remake programdan önce sızdı, ama kendisini tam anlamıyla görmek için programı beklememiz gerekti. Orijinaldeki havayı verecek bir remake geliyor gibi. Hem de fazla beklememize gerek kalmayacak; Ocak ayında geliyor kendileri.

Hyper Scape Turbo Moduyla Yola Devam Ediyor

Battle Royale’de çığır açabilmesi için daha alacak mesafesi var ama Hyper Scape yenilenerek yoluna devam ediyor ve oyuncu havuzunu genişletmeye çalışıyor. Tüm ekipmanların maksimum füzyon seviyesinde olduğu, sağlık yenilenme hızında da bir artışın bulunduğu Turbo Modu, 15 Eylül’de geliyor.

Rainbow Six Siege World Cup Duyuruldu

Tanıtımı izlemeye başladığımızda bu da neyin reklamı diye düşündük, hatta Ubisoft'tan bir spor oyunu mu geliyor diye dikkatle izlemeye başladık açıkçası. Sonrasında spor vurgulu sahnelerle devam ettik ve finali R6 World Cup duyurusuyla yaptık. Bu gerçekten de büyük bir olay, dünya çapında bir turnuvadan, 20 farklı ülkenin sporcularının kapışmasından bahsediyoruz.

Watch Dogs: Legion’da Muhtemel Ekip Üyelerimize Bir Bakış Attık, Sezon Paketini De Öğrenmiş Olduk

Ubisoft, şu tanıtım videolarında gösterdiği performansı oyunlarda da gösterebilse, sırtı yere gelmez :) Yine gayet güzel bir fragman izledik Legion’dan. Oyunda yer alacak parçalardan birisinin kamera arkası görüntüleriyle başlayan sunum sonrasında karakter tanıtımlarıyla devam etti. Farklı ekip üyelerini gördük. Bazılarına güldük, eğlendik. Bu arada Watch Dogs'un ana karakteri Aiden Pearce'ın Sezon paketi ile Legion’a ekleneceğini de öğrenmiş olduk ki bu da hoş bir detaydı. İzledikçe de heveslendik, umarım hevesimiz kursağımızda kalmaz.

Ubisoft’tan Yeni Bir IP Duyurusu Da Geldi: Riders Republic

Ubisoft’un yeni IP’si de günyüzüne çıktı. Biraz Trials, biraz Steep, biraz The Crew, biraz da MS Flight Simulator… Alın size Riders Republic :) Bu çok oyunculu yarış oyunumuzda; dağları, tepeleri aşıp, çöllerde, ormanlarda yarışacağız. Oldukça çılgın ve eğlenceli bir oyun olacağa benziyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum