Sucker Punch’ın İş İlanı, Ghost of Tsushima'nın Devamına İşaret Ediyor

Olur mu olur

Ghost of Tsushima, bu yılın başarılı oyunları arasına adını yazdırdı; ücretsiz olarak sunulan ek içeriğiyle de yüzleri güldürmeye devam ediyor. Yüzü gülen sadece oyun severler değil elbette; geliştirici ekip de oyunun performansından memnun olsa gerek ki, bir devam oyunu üzerinde çalışmalara başladığına ilişkin emareler görülüyor.

Sucker Punch’ın yeni iş ilanları arasında metin yazarı ve görsel tasarımcı ilanlarında özellikle geleneksel Japon kültürüne ve tarihine, feodal dönem Japonyasına aşinalık gibi özelliklere sahip olmanın bir artı olacağı belirtilmiş. Hal böyle olunca akıllara doğal olarak Ghost of Tsushima geliyor.

> Ghost of Tsushima - İnceleme

Bu bir ek paket / ek içerik geliştirilmesine işaret edemez mi diye düşünülebilir. Ama ilanda “önümüzdeki dönemde geliştireceğimiz projelerimiz için ilgi çekici hikâye içeriği oluşturmak” ifadesi kullanılmış. Ayrıca, Legends eklentisinin oyunun büyük çaplı son güncellemesi olması da kuvvetle muhtemel. Dolayısıyla, bu ilanlarda yeni bir projeye işaret edildiğini söylemek mümkün.

Ghost of Tsushima maceramıza yeni bir oyunla devam edecek miyiz bakalım. Merakla bekliyoruz, takipteyiz.

YORUMLAR
cavegamer3530
26 Ekim 2020 12:48

Spoiler!
Spoiler text.Shogun yunayı esir alsa sonrada arayıp kızın elimde desese bizde anakaraya çıkıp shogunu kessek ama yuna başından beri bunları planlamış olsa ve aslında shoguna vermiş olsa asıl amacıda shogunu öldürünce başa geçip imparatoru devirmek olsa sonrada yunaya karşı intikam savaşı versek sonundada onu öldürsek imparatorda bizim klanı tekrar açsa çok berbat bir hikaye olmazmıydı ama ??

Parolamı Unuttum