She-Hulk Dizisinin Başrolü Belli Oldu

CGI'ın uzatamayacağı kimse yok!

Disney+ üzerinden Marvel Sinematik Evreni'ni genişletmeye devam edecek olan Marvel Stüdyoları, çok sayıda karakteri yeni dönemde ekranlara taşıyacak. Bu kapsamda karşımıza çıkacak olan She-Hulk dizisi için çekim öncesi hazırlıkların son aşamasına gelindi. Önümüzdeki yıl çekimlerine başlanacak olan dizinin yönetmeni ve senaristinin ardından başrolü de belli oldu. Deadline'ın haberine göre daha önce Orphan Black dizisinde de başrol oynayan Tatiana Maslany, yeni dizide başrol olarak karşımıza çıkacak.

Aslında Maslany'nin boyuna bakınca She-Hulk için biraz fazla kısa (163 cm) olduğunu görüyoruz. Zira orijinal çizgi romanlarda Jennifer Walters, She-Hulk olmadan önce bile 175'in üzerinde bir kadındı. She-Hulk'ın da 2 metrenin üzerinde bir boya sahip olduğunu düşünecek olursak Tatiana'yı yeşil perde önünde bol bol göreceğiz gibi gözüküyor. Bruce Banner'ın kuzeni olan Walters, kuzeninin hayatını kurtarmak için yaptığı kan nakli sonucunda She-Hulk'a dönüşmüştü. Dizide de benzer bir hikayeyi göreceğiz, zaten Mark Ruffalo'da MCU'daki Hulk rolünü yeni dizide canlandıracak. 

Yönetmen olarak geçtiğimiz günlerde Kat Coiro'yu resmen açıklayan Marvel Stüdyoları, dizinin senaryosunu ise daha önce Rick and Morty'de de senaristlik yapmış Jessica Gao'ya emanet etmişti. Henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmayan She-Hulk'ın 2022 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum