Remedy, Ortak Remedy Evreni'nde Geçen Yeni Bir Oyun Geliştiriyor

Ortak evreni geliştirmek öncelikli hedef

Remedy, Control'ün yeni genişleme paketi AWE'nin tanıtılmasıyla birlikte Ortak Remedy Evreni kavramını resmileştirmiş oldu; çünkü AWE'nin odağındaki isim Alan Wake olacaktı. Zaten fragmanın ardından Finlandiya'lı oyun stüdyosu bu ortak evreni teyit etti. Remedy bu evrene "Remedy Connected Universe" ismini vermiş oldu.

Zaten çeşitli oyunlarda birbirine yapılan atıfları ve paskalya yumurtalarını görüyorduk ve AWE ile bunun resmi adımı da atılmış oldu. Ancak görünüşe göre Remedy'nin planları çok büyük, çünkü AWE yalnızca bir başlangıç.

Sam Lake, Remedy'nin yine bu evrende geçen yeni bir oyun üzerinde çalıştığını söyledi, ancak oyunun içeriğiyle ilgili bir detay da açıklamadı. Lake'in bahsettiği bu yeni proje akıllara hemen yeni Alan Wake düşüncesini getiriyor. Control 2 üzerinde çalışmaları için henüz çok erken, DLC duyurusu da yapıldı (kaldı ki bu sadece bir paket olsa yeni oyun demezlerdi), evrenin temellerini sağlam kurmadan önce rasgele bir yeni oyunla karşımıza çıkma ihtimalleri de biraz düşük.

Bu arada Remedy'nin birden fazla proje üzerinde çalıştığını biliyorduk; bunlardan biri AAA ölçekli, diğeri ise daha küçük bir oyun olacak. Ortak Evren'de geçecek oyunun hangisi olduğunu ise zaman içinde öğreneceğiz.

YORUMLAR
okankokay
11 Ağustos 2020 11:23

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

kiine
10 Ağustos 2020 22:32

Eser Bey affınızı diliyorum. Amacım kesinlikle bilmişlik taslamak değil. Farkında değilsinizdir diye haber vereyim dedim. Son TDK güncellemesine göre "rasgele" değil "rastgele" şeklinde imla kuralı uygulanıyor. Birkaç haberinizde art arda gördüm. Onun için haber vereyim dedim.

Parolamı Unuttum