Oyungezer Dergimiz Ağustos Sayısıyla Karşınızda

Yine ve yeniden dijital

Oyungezer dergimizin 154. sayısıyla bir kez daha karşınızdayız ve geçen ay da haberini verdiğimiz üzere bir kez daha dijitaliz :) Gelecek aydan itibaren ise farklı bir formatta basılı formata geri dönme planlarımız var.

Bu ay yine dopdolu bir dergi sizi bekliyor. Can, Watch Dogs: Legion'ı oynadı ve hazırladığı detaylı ilk bakışla oyunu kapağa taşımayı başardı. Ayın en önemli yıldızlarından Ghost of Tsushima'yı ise hak ettiği biçimde, geniş geniş inceledik bu sayımızda.

Temmuz ayı içinde düzenlenen tüm online etkinlikleri ve gösterilen sürüsüyle oyunu derlediğimiz Oyunların Yaz Partisi dosyası ve "2020'de başımıza daha ne gelebilir?" sorusundan yola çıkan "2020'nin Geri Kalan Felaketleri" dosyalarımız da sayfalarımızda sizi bekliyor.

Bu ayki kapağımızı aşağıda görebilirsiniz:

Oyungezer dergimizin Ağustos sayısına ulaşmak için son birkaç aydır ezberlediğiniz özel sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Hatta ben söylemeden soluğu o sayfada aldığınızı tahmin ediyorum :)

Artık alışık olduğunuz üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak (ya da geçen ay olduğu gibi azıcık gecikmeli de olabilir yoğunluğa bağlı olarak).

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
kayabey17
18 Ağustos 2020 21:34

Bu süreçteki dijital sayıları da fiziksel olarak çıkartacak mısınız? Koleksiyon için almayı düşünüyorum

Emree
17 Ağustos 2020 15:55

sevgili oyungezer gene mail atmayi unuttunuz. [email protected]

sezeraydoner
6 Ağustos 2020 18:36

Eski sayılarınızı fiziksel olarak nasıl edinebilirim? Dükkan sayfasına girilmiyor.

Parolamı Unuttum