MCU'nun Üçüncü Spider-Man Filminde Kraven ve Scorpion'u Görebiliriz

Örümcek avı başlasın

Disney ile Sony arasındaki Spider-Man krizinin ardından duyurulan üçüncü Spidey filmiyle ilgili henüz çok fazla bilgiye sahip değiliz. Sadece filmin vizyon tarihinin bu pandemi süreci boyunca birkaç değiştiğine şahit olduk. Filmin konusu ve yeni karakterleri hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak son gelen haberler özellikle filmin kötü adamlarını açığa çıkartıyor gibi gözüküyor. Çeşitli kaynaklardan gelen haberlere göre Sony-Marvel ortaklığında gelecek olan Spider-Man 3'te Kraven ve Scorpion karakterlerini görebiliriz.

Marvel ve Sony stüdyoları an itibariyle üçüncü film için Joel Kinnaman benzeri bir aktör için arayışlara başlamış. Rus kökenli Kraven the Hunter'ı canlandırmak üzere aranan aktöre Spider-Man: Homecoming filminde Mac Gargan'ı canlandırmış olan Michael Mando da katılacak. Sergei Kravinoff'un özellikle son filmde Peter Parker'ın kimliğinin açıklanmasının ardından ortaya çıkması epey heyecan verici. Öte yandan artık evrende yer alan J. Jonah Jamesson ile birlikte Scorpion'un ortaya çıkıp Spidey'i kovalama zamanı gelmiş gibi gözüküyor. Yeni film için en ideal kötü adam ikilisi bulunmuş olabilir.

Filmde yeniden yönetmenlik koltuğuna oturacak olan Jon Watts, daha önceden yaptığı açıklamalarda Kraven'ı ve Scorpion'u görmekten oldukça mutlu olacağını belirtmişti. 2017 yılında duyurulan Kraven the Hunter solo filmi de Sony tarafından hazırlanmaya devam ediyor. Hatta Kraven filmine son olarak Richard Wenk senarist olarak dahil edilmiş ve Kraven'ın Son Avı hikayesini işlemek için gerekli hazırlıklar başlamıştı. Şu an için 17 Aralık 2021 vizyon tarihine sahip olan filmde Kraven'ı görebilirsek, Son Av filminin anlamı da daha büyük olabilir. Bu yüzden Disney-Sony ortaklığı Kraven'ı ilk kez Spider-Man 3'te göstermesi epey mantıklı gözüküyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum