John Wick 5 De Onaylandı!

Peş peşe geliyorlar

Son yılların sinemada en hızlı büyüyen markalarından birisi şüphesiz John Wick oldu, peşi sıra gelen üç filmin ardından stüdyo dördüncü filmin de yolda olduğunu doğrulamıştı. Dört filmlik John Wick macerası Lionsgate'i kesmemiş olacak ki serinin beşinci filmi de doğrulandı. Hem de çekimlere hiç hız kesmeden başlanacak. Aynı zamanda büyük umutlarla beklenen Matrix 4 filminin kadrosunda da yer alan Keanu Reeves'i oldukça yoğun bir takvim bekliyor gibi gözüküyor.

Lionsgate Stüdyolarının CEO'su John Feltheimer,"Ayrıca önümüzdeki dönemde aksiyon markamız John Wick'in iki yeni filminin senaryolarını hazırlamakla meşgul olacağız. John Wick 4, 27 Mayıs 2022'de vizyona girecek. Umuyoruz ki Keanu Reeves'in önümüzdeki yılın ilk döneminde müsait olmasıyla birlikte John Wick 4 ve 5'i peş peşe çekebileceğiz." diyerek iki film arasında vakit kaybetmeden sinemadaki ağırlıklarını korumak istediklerini belirtti.

Şu an için Matrix 4'ün çekimlerine ne zaman yeniden başlanacak henüz belli değil. Feltheimer'ın demesine göre hem John Wick 4 hem de 5 için çekimlerin en erken başlama tarihi 2021'in ilk dönemi eğer Matrix 4'ün çekimleri bu zamana kadar bitmezse John Wick serisinin geleceği de muallakta kalabilir. Lionsgate'in popüler markası ayrıca Starz televizyonunda yayınlanacak The Continental adında bir yan diziye de hazırlanıyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum