Jared Leto, Tron 3'ün Adını Açıklamış Olabilir

İnternet çağında hiçbir şey yok olmaz

Disney cephesinden gelen yeni Tron filmi duyurusu dünya çapında hayranları heyecanlandırmayı başarmıştı. Hiç ortada olmayan filmle ilgili birden gelen açıklamalar ve Daft Punk'ın geri dönme ihtimali beklentileri şimdiden yükseltmeye başladı. Ancak tüm bunlara rağmen henüz filmle ilgili çok az şey biliyoruz. Filmde yer alacak isimlerden Jared Leto, bir gerçeği daha aydınlatmış olabilir. Henüz resmi adı açıklanmayan Tron 3'ün adı Leto'nun yanlışlıkla attığı bir tweet sayesinde gün yüzüne çıktı. 

"Bunu doğrulayacağım için çok heyecanlı ve mutluyum. Evet, Tron: Ares filminde yer alacağım. Elimizden geldiğince çok çalışarak hepinizin seveceği bir şey yaratmayı umuyoruz. Cebimizde hepiniz için bazı özel fikirler var. Grid'de görüşürüz." gönderisini paylaşan Jared Leto, Ares ismini ağzından kaçırmış oldu. Başarılı aktör bir süre sonra bu gönderisini silse de iş işten geçmişti ve ekran görüntüleri çoktan internette paylaşılmaya başlamıştı. 

Aslında filmin sadece isminin açığa çıkması Disney adına çok fazla bir sorun teşkil edeceğe benzemiyor. Zaten bir noktadan sonra posterlerle birlikte bile ilk öğreneceğimiz şey filmin adı olacaktı. Jared Leto'nun yanı sıra daha önce Lion filmini de yönetmiş olan Garth Davis'i de kadrosuna katan Tron, epey iddialı bir şekilde hazırlıklarına devam ediyor. Filmin senaryosu son olarak Jesse Wigutow tarafından elden geçirilmişti. Ayrıca David DiGilio da filmin senaryosu için bazı erken taslakları kaleme almıştı. Tron 3'ün henüz resmi bir vizyon tarihi yok. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum