Injustice 3'te Watchmen De Olacak Mı?

Peki ya Injustice 3 olacak mı?

NetherRealm'in yaklaşmakta olan DC FanDome etkinliğinde yeni bir oyun duyurusu yapması bekleniyor ve söylentiler de bu oyunun Injustice 3 olacağı yönündeydi. BossLogic'in Twitter'dan paylaştığı en yeni görsel de bu söylentilere hız kazandırdı, hız kazandırmakla da kalmadı, sanki oyun duyurulmuş gibi bir de içinde hangi karakterler olacağı tartışılmaya başlandı.

Nikolai Baslajik, yani BossLogic daha önce de çeşitli oyunlar için resmi çizimler yapmıştı. Hatta Assassin's Creed Valhalla'nın duyurusunu BossLogic'in canlı yayında saatler süren çizimi sonucunda almıştık. BossLogic de 22 Ağustos'taki DC FanDome etkinliğinin katılımcıları arasında yer alıyor, Ed Boon'la da sık sık paslaşan BossLogic, yayınladığı bu resme Ed Boon'u da etiketlemiş zaten.

Injustic3 ismiyle paylaşılan bu görselde en dikkat çekici yan ise arka plandaki büyük saat. Bu saat Watchmen'in doğrudan devamı olan Doomsday Clock'a (Kıyamet Günü Saati) yapılan bir atıf ve Doomsday Clock içinde hem Watchmen'den, hem de DC Universe'ten karakterler var.

Ayrıca sol taraftaki gülen surat rozeti de bunun Watchmen'la alakalı olduğuna dair hiçbir şüpheye mahal bırakmıyor.

DC FanDome etkinliği birbirinden merakla beklenen oyunların duyurulduğu bir etkinlik olacak gibi görünüyor. Suicide Squad oyunu, yeni Batman oyunu, Injustice 3... Bakalım devamı da gelecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum