Epic Store'dan Güzel Sürpriz: FM 2020 ve Watch Dogs 2 Bedava

Epic Games yine coştu

Epic Games Store’un ücretsiz oyunlar kampanyasının bu hafta Stick It To The Man! ile devam edeceği duyurulmuştu. Geçtiğimiz dönemlerde böyle bir oyun verilirken yanına oyun eklendiğini de görmüştük; bu sefer de benzer bir durum söz konusu olabilir diye düşünüyorduk. Dün akşam, haftanın oyunları indirilebilir hale gelirken listeye bir değil iki ilave birden olduğunu gördük -ki ikisi de gayet dikkat çekici oyunlar.

90’lı yıllarda Championship Manager olarak yola çıkan menejerlik oyunu serisi, sonrasında bir yanda CM, diğer yanda FM olarak iki koldan devam etmişti. Champ Man serisi mobil alana yöneldi ve 2018 yılında da seriye son nokta konuldu. Dolayısıyla göz bebeğimiz, yegâne menejerlik oyunumuz yoluna Football Manager olarak devam ediyor ve bu serinin şimdilik son oyunu olan FM 2020 de yine yüzlerce saatimize ambargo koyuyor.

Watch Dogs 2, geçtiğimiz dönemde Ubisoft tarafından da ücretsiz olarak verilmişti. Eğer o zaman fırsatı kaçırmışsanız, bu sefer Epic Games Store tarafından sunulan fırsatı değerlendirebilirsiniz. Serinin yeni oyunu Watch Dogs Legion, önümüzdeki ay oyun severlerle buluşmaya hazırlanırken, ikinci oyunu bu boşlukta aradan çıkarmanız mümkün.

Önümüzdeki hafta verilecek oyun da Roller Coaster Tycoon 3 Complete Edition olarak açıklandı bu arada. Bu da hoş bir sürpriz, zira böylece paket çıkış haftasında ücretsiz olarak paylaşılmış olacak.

Bu haftanın oyunları Football Manager 2020, Watch Dogs 2 ve Stick It To The Man!’i 24 Eylül’e kadar, Roller Coaster Tycoon 3 Complete Edition’ı ise, 24 Eylül-01 Ekim arasında ücretsiz olarak oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Epic Games’in sıradaki sürprizi ne olacak acaba?

YORUMLAR
sSnake
18 Eylül 2020 12:33

Aralarda böyle coşuyorlarsa asıl yılbaşı sürprizlerini merak ediyorum. Özellikle söyledikleri gibi haftalık ücretsiz oyun kampanyası bu sene son bulacaksa kapanışı oldukça güçlü yapacaklardır. Bakalım geçen sene sonundaki 12 gün 12 oyun kampanyası bu sene nasıl karşımıza çıkar.

Parolamı Unuttum