Epic Store’da Önümüzdeki Hafta Blair Witch ve Ghostbusters Remastered Ücretsiz

Cadılar Bayramı kutlamalarına devam ediyorlar

Epic Store’un bu hafta ücretsiz olarak vereceği Layers of Fear 2 ve Costume Quest 2 açıklandığında oyunların Cadılar Bayramı temasına uygun seçildiğini belirtmiş, sıradaki oyunların da bu temaya uygun seçilebileceği ihtimalini de ifade etmiştik. Tahmin edildiği gibi oldu ve önümüzdeki hafta verilecek oyunlar Blair Witch ve Ghostbusters: The Video Game Remastered olarak açıklandı.

Blair Cadısı gibi ikonik bir marka için yapılan oyunlar şimdiye kadar pek parlak bir performans sergilememiş, geçtiğimiz yıl ise yeni bir Blair Witch oyunu çıkış yapmıştı. Bloober Team tarafından geliştirilen oyunun iyi yaptığı şeyler vardı (oyundaki köpeğimiz Bullet, bulmacaları çözmek için kamera kullanımı ve oyunun final bölümü artılar hanesine yazılabilir mesela) ve bu yönüyle bir şans verilmeyi hak ettiği söylenebilir. Epic Store da tam vaktinde böyle bir hediyeyle karşımıza çıkarak oyun severlere bu konuda güzel bir fırsat sunmuş oldu. Bu hafta Layers of Fear 2 önümüzdeki hafta Blair Witch'in verilmesiyle iki hafta üst üste Bloober Team tarafından geliştirilen oyunlara yer verilmiş olacak, bu nokta da dikkatlerden kaçmıyor.

Ghostbusters: The Video Game Remastered ise, 2009 yılında çıkan oyunun 10. yılında çıkan yeniden yapımı. Pek iyi değerlendirmeler almasa da sonuçta çocukluk ve gençlik yıllarımızın sevimli hayalet avcılarıyla yeniden buluşmak için bir şans verilebilir.

Bu haftanın oyunları Layers of Fear 2 ve Costume Quest 2’yi 29 Ekim akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Ghostbusters: The Video Game Remastered ve Blair Witch’i ise 29 Ekim - 5 Kasım tarihleri arasında Epic Games Store kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
sSnake
23 Ekim 2020 16:13

Ghostbusters kesinlikle oynanması gereken klasik bir oyun ancak nedense bir türlü hakettiği övgüyü ve saygıyı bulamadığını düşünüyorum. Kesinlikle oynanması gereken bir oyun ve daha önce deneyimlemeyenler için çok güzel bir fırsat bu.

Parolamı Unuttum