Disintegration'ın Çoklu Oyuncu Modunun Fişi Çekiliyor

Beklenen ilgiyi görmedi

Halo geliştiricilerinin yeni bir oyun üzerinde çalıştığını duyduğumuzda hepimiz heyecanlanmıştık. Geçtiğimiz yıl ilk kez gösterilen Disintegration, Haziran ayında yaptığı çıkıştan beri pek fazla ilgi çekmeyi başaramadı. V1 Interactive, düzenlediği ücretsiz hafta sonu etkinliğinden bile geri dönüş alamayınca V1 ve Private Division’dan üzücü bir karar geldi.

Disintegration’ın çoklu oyuncu modunun fişi tüm platformlarda çekilecek. Önümüzdeki birkaç ay boyunca parça parça ortadan kaldırılacak bu mod, 17 Kasım’dan itibaren çoklu oyuncu seçeneğine veda etmiş olacak. Oyunun tekli oyuncu senaryosu ise oynanabilir olarak kalacak.

Aldıkları riskin farkında olduğunu belirten yapımcı ekip, bu denli ilginç bir oyunun küçük ama yetenekli bir grup tarafından geliştirildiğinin de altını çizmiş. Ellerindeki topluluğun şu an tekli oyuncu modunu tercih ettiğini belirten V1 Interactive, bu sebeple bu kararı aldıklarını da sözlerine eklemiş.

FPS ve RTS türlerini ilginç bir şekilde harmanlayan Disintegration, gerçekten türünün ilk ve tek örneğiydi. Hem yerdeki birliklerinizi kontrol ediyor hem de bulunduğunuz taşıt üzerinden diğer oyuncuları avlamaya çalışıyordunuz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum