Civilization VI'nın Yeni Uygarlıklarından Olan Bizans'tan İlk Detaylar Geldi

İkinci Basil'e selam durun

Geçtiğimiz günlerde Civilization 6’nın yeni ek paketini duyuran Firaxis Games, bu paket ile oyuna Bizans ve Galya medeniyetlerini ekleyecek. Geliştirici ekip oyuna gelecek Bizans medeniyetinin detaylarını ve liderini içeren geniş çaplı bir video yayınladı.

24 Eylül’de çıkış yapacak ek paketin Bizanslı lideri Basil II olacak. “Öne çıkan bir lider ve general” olarak tanımlanan yeni liderimiz, “taxis” adı verilen özelliği ile geliyor. Bu özellik sayesinde Bizans’ın dinine dönüşen her şehrin ardından ordunuz güçleniyor.

Basil II’in “Porphyrogénnētos” isimli özelliği de yine din üzerine konumlandırılmış. Bu özellik sayesinde hafif ve ağır cavalry birimleri, Bizans ile aynı dine sahip ülkelere standart hasarı verebiliyor. Divine Right isimli civic incelendiğinde ise Atlı Şövalye biriminin yerini Bizans’ın özel birimi Tagma alıyor.

Bizans’ın kendisine has iki farklı birime sahip olduğu da video içerisinde belirtilmiş. Bunlardan ikincisi olan Dromon Ship, Quadrireme’nin yerini alarak ekstra menzil sunuyor. Ülkeye özel district’ler arasında ise Hippodrome bulunuyor. Adından da anlaşılabileceği üzere bu district, Entertainment Complex’in yerini alıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum