Zamanında Bu Oyunlara Az Mı Jeton Harcadık?

Abi beş jeton kaç para?

Küçüklüğümüzün başlıca hobilerinden biri atari salonlarına gitmek, zorluklarıyla saç baş yolduran bazı oyunlara jeton üstüne jeton kaptırmaktı. Yeni nesil atari salonlarından bahsetmiyorum tabii, ataricilerin altın yıllarından, birbirinden sağlam oyunların ardı ardına çıktığı yıllardan bahsediyorum. Şimdiki salonlar o eski hissi yaşatmaktan çok uzak, teknolojinin gelişmesiyle bu salonların ruhu da değişti haliyle.

En İyi Vahşi Batı Oyunları listemizdeki yorumlarda Sunset Riders'tan bahsedince o dönemin unutulmaz oyunlarını en azından ismen hatırlasak ne güzel olur diye düşündüm. 'Mustafa'sından dövüş oyunlarına, basketinden futboluna kadar özellikle de belli bir yaşın üzerindeki tüm oyuncuların hafızalarında yer etmiş oyunlara şöyle hızlıca bir göz atalım mı? Aralarında kesin "aaa hakikaten böyle bir oyun vardı!" diye hatırlayıp mutlu olacağınız, zamanında oynayıp da sonradan ismini unuttuğunuz oyunları görünce keyifleneceğiz bir liste oldu bu.

Tüm bu oyunları MAME ve benzeri arcade emülatörleriyle rahatça oynayabileceğinizi de hatırlatayım yeri gelmişken.

Bu oyunlarla ilgili unutamadğınız anılarınız varsa ya da "ben asıl şunu şunu acayip oynardım" dedikleriniz varsa yorumlarınızı bekleriz efendim.

Jetonunuzu aldıysanız basıverin Başlat düğmesine :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum