AT&T, Warner Bros Games'i Satmaktan Vazgeçti

Hevesler kursakta kaldı

Warner Bros'un şu anki sahibi, dev holding AT&T'nin bir bir süredir Warner Bros ile yollarını ayırmayı planladığı biliniyordu ve bunun üzerine önce Take Two Interactive, EA ve Activision Blizzard, sonra da Microsoft potansiyel alıcı olarak devreye girmişti.

Bünyesinde Rocksteady, Monolith, NetherRealm, Avalanche gibi son derece önemli isimleri bulunduran Warner Bros Interactive Entertainment, sırf bu yüzden bile büyük yayıncıların iştahını kabartıyordu. Özellikle de Microsoft'un mali gücü sayesinde bu stüdyoları kolayca Xbox Games Studios grubuna katabileceğini düşünmüştük.

Ancak Warner Media'dan gelen açıklama işleri değiştirdi; Warner Bros Games, AT&T bünyesinde faaliyet göstermeye devam edecek.

Özellikle de DC FanDome etkinliğinde duyurulması beklenen yeni Batman ve Suicide Squad oyunları sayesinde spot ışıklarının Warner Bros üzerine döneceği garanti ve sırf bu oyunlar bile oldukça önemli ölçüde gelir getirecek. Dolayısıyla AT&T'nin satış kararından vazgeçmesinin sağlam bir dayanağı var. Hatta yine DC FanDome'da NetherRealm'in de Injustice 3'ü duyurabileceği konuşuluyor.

 

YORUMLAR
Pixlik
10 Ağustos 2020 20:29

Çok iyi olmuş; ya EA yada Activision alsaydı...

sSnake
10 Ağustos 2020 19:15

İyi oldu. Vazgeçmelerine oldukça sevindim.

Parolamı Unuttum