Amazon Prime'dan Sevindiren Açıklama, 7.99 TL'lik Fiyat Sabit Kalacak

Önemli açıklamalar geldi

Geçtiğimiz günlerde ülkemize "resmen" giriş yapan Amazon Prime, 7.99 TL'lik fiyatı ile çok ses getirmişti. Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Amazon Prime'dan sorumlu Başkan Yardımcısı Jamil Ghani ile gerçekleştirdiği röportajda yöneticiden önemli açıklamalar almayı başarmış.

Türkiye'nin son dönemlerde gündemini ciddi şekilde etkileyen "sansür" konusu ile başlayan Altaylı, Amazon'un bu konudan uzak duracağına dair bir cevap almış. Ülkenin kültürel ve sosyal değerlerine saygılı davranmaları gerektiğini belirten Ghani, bulundukları ülkenin geleneklerinin ve yasalarının kendilerini sınırladığını ifade etmiş.

Uluslararası bir platform olmalarına rağmen ülkemize özel içerikler üreteceklerini de vurgulayan yönetici, aynı Netflix'te olduğu gibi, Amazon Prime'ın içeriklerinin ülkeden ülkeye değiştiğini de sözlerine eklemiş. 

Röportajın tabii ki en can alıcı kısmı platformun fiyatı ile ilgili. Amazon Prime'ın 30 günlük deneme süreci içerdiğini söyleyen Ghani, bu süreç içerisinde kullanıcıların kendilerine bağlanacaklarından emin. Aynı şekilde bu fiyatın bir "tanıtım" ya da "müşteri çekme" fiyatı olmadığının altını çizen yönetici, fiyatın 7.99 TL'de kalacağını da müjdelemiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum