Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 450
Yazdır
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Laçin Offline
Eski Forum
Alpha Üyesi

« : 14 Ekim 2007, 02:41:50 »

Aşk...gerçekten hakkında ne söyleyeceğimi bilemiyorum,Benim gibi birini ağlatabilen,iran kedisi kıvamına sokabilen iki şeyden biri.Bence vardır ve gerçekten yaşanmalıdır.Sizler aşk hakkında neler düşünüyorsunuz,ilk ne zaman aşık oldunuz ve aşka inanırmısınız...Burada paylaşabiliriz Aşk2 Aşk2 Aşk2
Çağlayan Offline
onkilo dasdas
Moderator

WWW
« Yanıt #1 : 14 Ekim 2007, 05:13:52 »

Bilimsel olarak üreme içgüdüsü için eş seçmek isteyen beynin hormonlarla bize oynadığı bir oyundur.

Aşık olunacak kişiyi bulduğunuzda güzel bir duygudur aşk. Ama nasıl bir hisse bu; aşık olduğunuz kişiyi delice sevmenize, bazen ondan nefret etmenize, bazen sırf onun sesini duymanın gün boyunca yüzünüzde bir gülücükle dolaşmanıza sebep olmasına, bazen de onun adını duymanın bile sizi öfkelendirmesine neden olan bir duygudur. Yaşamamış olanlar "Yok böyle bir duygu" der geçerler. Yaşayanlar ise onun yüzünden kimlik değiştirir.

Ama kötü bir histir aşk; canı yakacak kadar şekerli bir tatlıyı mideye indirmek gibidir, karın doyurmaz, fırtınalıdır, kaotiktir, lezzeti bayıltacak kadar ağır olduğu için yerken zevk vermez. Ama zamanla yerini sevgiye bırakır aşk, o zaman fırtına durulur, yediğiniz öğün sizi doyuran ve zevk veren bir yemeğe dönüşür. Bu yüzden ilk bakışta (yıldırım aşkı) olanı saçmalıktan ibarettir bana göre. Ayrılık sonrası adam öldüreni, yemeden içmeden keseni abartıdır. Arabesk laflarla kirletileni gereksizdir. Hakkında yazılan milyonlarca şarkı bile tanımlayamadığı için karmaşıktır, bireyseldir.

Aşk Güzeldir ama. Doğru insanla huzur verir. Ah pardon, aşk huzur vermez. Sevgi huzur verir.
Swordwolf Offline
Alpha Üyesi

« Yanıt #2 : 14 Ekim 2007, 05:39:42 »

Doğru insanla doğru duyguyu yaşıyorum, ömrüm boyunca da yaşamaya devam edeceğim. Sanırım buna aşk deniyor ama isminin önemi yok. Bugünü yaşıyorum, yarın da kesinlikle "Keşke" demeyeceğim. Aşk-sevgi ayrımı konusuna girmeyin, boş yere kafanızı yorarsınız. İkisini de adam gibi tanımlayabilen olsaydı şu an kimse aşk acısı, sevgili derdi çekmezdi. İkisini de tanımlamak mümkün değil belki ama kesin olan tek nokta var; ikisinin de ortak yönü insanların zaafı olmaları. "Aşksız, sevgisiz hayat geçer." diye yola çıkanlar, en ağır yaraları almışlardır çoğu zaman. Böyle yaşıyorsanız ve "Çoğu zaman" dediğimiz dilimin içinde değilseniz vay halinize. Sakin bir yere geçip sizi ölümle yaşam arasında bırakacak karşıt cins (Ya da sizin tercihiniz) kişiyi beklemeye başlayın. Elbet karşısına çıkıyor insanın, "Doğru kişi" dedikçe yanılmasına sebep oluyor ve acı müptelası yapıyor insanı zamanla. Ben niye "Doğru kişi" olarak nitelendiriyorum madem? Dünyada çok az kişinin başarabildiği bir şeyi başardım da o yüzden. Oyuncu olarak anlatacak olursam; önce hile yazdım, belli süre invul olarak gezdim, aşklar, sevgiler yoktu hayatımda; günlük ilişkiler, günlük zevkler vardı. Huzur vermiyordu ama mutsuzluğu da yaşamama engel oluyordu. Sonra kaçış olmadığını ve oyundan böyle zevk alınmayacağını anlayıp hileyi kapattım. Gelen sırttan vurdu, giden aldattı; sırf "Ben ayrıldım." diyebilmek için ayrılanlar oldu. Health potion içerek düzeldim her seferinde. Daha sonra bosslar geldi, bir vurdular; potionlar ile idare ettim başlarda ama daha sonra potionlar da bitti. Mecburen her bosstan hamle yedikçe, uzun süre bekledim yeniden toparlansın health pointlerim diye. En son tam ölmek üzereyken "O" geldi. Oyun bitmişti artık, elimde sadece savelerim, deneyimlerim vardı. Gerçek hayata döndüm ve health potionlara, hilelere son verdim. Acıysa da mutluluksa da O'ndan gelecekti artık. Size de önerim, çekebildiğiniz kadar acı çekin. İnsan o acılarla öğreniyor mükemmelin ne demek olduğunu.
Forzaeagle Offline
Alpha Üyesi

« Yanıt #3 : 14 Ekim 2007, 09:42:16 »

Soğuk havada paltonuzu çıkarıp , gömleğinizin kollarınızı kıvırlamanıza sebeb olan ve asla üşümediğiniz bir duygudur aşk. Evet
GuaRDiaN_FoR_ToDZa Offline
Alpha Üyesi

« Yanıt #4 : 14 Ekim 2007, 09:52:16 »

Aşk sadece bir kelimedir.Önemli olan kelimeye yüklenen anlamlar.
Vampir Offline
Alpha Üyesi

WWW
« Yanıt #5 : 14 Ekim 2007, 10:20:17 »

Bir duygunun kaynağı ne denli derine uzanıyorsa, dille de o denli az bağı olduğunu düşünebiliriz. Üzerlerine söylenen sözler sık sık ham ve kaba şeylere dönüşürler bu yüzden. Dil onlarla başedemez çoğu zaman ve ısrar edildiğinde paramparça eder, sonunda biçimsiz ifadeler kalır geriye.

Yine de, "Aşk ya aşktır, ya değildir. Ne amaca gerek duyar, ne hedefe, kendi kendine doğar, kendi kendine yeter. Ne umuda yeri var, ne gerekçeye" demiş bir gün bir adam. Başka biri de onun "fakirlik ve diş ağrısı dışında her şeyi yeneceğini" iddia etmiş. Onları da yenemiyorsa bile hafifletiyordur en azından.
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2007, 10:22:54 Gönderen: Vampir »
matrklorm Offline
Alpha Üyesi

« Yanıt #6 : 14 Ekim 2007, 14:02:37 »

aşk sanırım içgüdünün duygulara yansımadsıdır(mıdır)
Shadow Offline
Alpha Üyesi

« Yanıt #7 : 14 Ekim 2007, 14:15:30 »

Aşk lise ve üniversite yıllarında yoğun yaşanan bir duygudur daha sonra zamanla bitmeye başlıyor.
Scharfschütze Offline
Alpha Üyesi

« Yanıt #8 : 14 Ekim 2007, 14:21:04 »

Aşk onu düşlemek,
Aşk onu gözlemek,
Aşk ona ulaşamamaktır...
EreN Offline
Alpha Üyesi

« Yanıt #9 : 14 Ekim 2007, 14:30:15 »

MSN nikimde , okul sıramda...ve heryerde yazdığım gibi
pLaTonik...!
CS serverlarında , BF serverlarında , COD serverlarında.. ve bilimum oyun serverlarında nickim pLaToniK'..
yeterli bir cevaptır sanırım..
ama bu bir şahsa değil..hayata.
Oyungezer Forumları
   

 Logged
Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 450
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com