Square Enix Ne Anlatmaya Çalışıyor?
Kaan Özgünay Salı, 30 Haziran 2009
090630dragonboy.jpg

Geri sayımın bitmesin günler kalmışken, Square Enix sitesini tekrar güncelledi. Artık ejderhanın üzerinde, elinde kılıç tutan bir çocuk var.

Konsept tasarımı olarak nedense bana Team ICO'nun oyunlarını hatırlattı; ama The Last Guardian yoldayken, Square Enix bu tarz bir oyun yerine muhtemelen mevcut serilerinin üzerinde çalışacaktır.

Ayrıca sizi bilmiyorum; ama ben tüm bu bekleyişten sıkılmaya başladım. Oyunların çat diye, birdenbire açıklandığı, geri sayım saatlerinin olmadığı günleri özlemiyor musunuz?
Yorumlar (Yeni yorumlar üstte)
Yeni Yorum Yaz
avatar
Tuesday, 30 June 2009 18:54
ehehe... 2 gün önce ne güzel heyecan yaratıyorlar diyordunuz :D neyse efenim.. böyle hakikaten de boğuyor ama. insanın bekleyesi gelmez yahu (bkz. Duke Nukem Forever, gerçi onu çok farklı bir kategoriye alıyoruz...)
avatar
Tuesday, 30 June 2009 18:39
En güzeli CryTek! Yeni oyunlarını çıkışından 6 ay kadar önce duyuruyorlar, ne bize ne de kendilerine işkence ediyorlar bu sayede xD
avatar
Tuesday, 30 June 2009 15:48
Nintendo hala öyle bu arada... Duyuruyor ,1 gün sonra SS geliyor ,1 haftaya oyun içi video...1 aya çıkıyor.
avatar
Tuesday, 30 June 2009 15:47
ejderha çok tipsiz olmuş
avatar
Tuesday, 30 June 2009 15:39
Bende özlüyorum...
avatar
Tuesday, 30 June 2009 15:35
Hem de nasıl özlüyorum!
Kullanıcı Adı:
E-posta:
 
Baslik:
UBB Kodu:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
Lutfen resimdeki guvenlik kodunu giriniz.

3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."