Altın Terlik Ödülleri 2008
Sayfa: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23]
Yazdır
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dark_Lord Offline
Hoşgeldin Gözüm
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #220 : 26 Kasım 2008, 23:31:41 »

Özel mesaj olarak at istersen sayarız yinede ya da bir gmail hesabı da alabilirsin Smiley
Logged
Elladan Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #221 : 27 Kasım 2008, 19:02:50 »

Böhü ya ben bu sorulara cevap veremiyorum, forum üyelerini bu kdar dikkatli gözlemlemedim hiç. Çalışmadığım yerlerden sormuşsunuz hep.
Logged
Dark_Lord Offline
Hoşgeldin Gözüm
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #222 : 27 Kasım 2008, 19:07:33 »

3 yanlış 1 doğruyu götürmüyor rahat olabilirsin Elladan, ve kopya da serbest Smiley
Logged
Çağlayan Offline
onkilo dasdas
Moderator

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıt #223 : 28 Kasım 2008, 01:04:23 »

Yoksa siz hala oylarınızı atmadınız mı? Aa çok ayıp. Komşum ayşegül hanımlar bile attı vallahi.
Logged
Acetaminophen Offline
Oyungezer Editörü / Moderatör

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #224 : 29 Kasım 2008, 00:14:11 »

Tebrik ediyorum hepinizi tek tek... geçen seneden bir adım atlayamamışsınız, arada 365 gün geçmiş, aldığınız mesafe gerçekten etkileyici.

Geçen sene bu ödülleri uydururken Aslı'yla oturup düşünmüştük ne yapalım, ne edelim diye ve en sonunda tüm iyi niyetimizle işin içine girerken insanların hayatlarında alamadıkları doyumu şu forum üzerinden almaya dair akıl almaz arzularına toslamıştık. Üzgünüm arkadaşlar, fakat beş sayfa mesaj sildim ben. Beş sayfa. Bayred'in foruma bu kadar silinecek sayfa bıraktığını hatırlamıyorum ben bir seferde, ama siz, forumun sözde çekirdek kadrosu, sözde tanınan insanları, beş safyadır bencil, şahsi ve gereksiz şeyler üzerinden kavga ediyorsunuz, tartışmakla falan alakası yok yaptığınız şeyin, sokak ortasında birbirine giren iki velet gibi birbirinize tırnaklayarak, saç çekerek dalıyorsunuz. Yeter. Ben böyle komik bir tartışmayı ilk okulda görmedim, Oyungezer forumunda, bu kadar zeki insan arasında da görmeyi hiç beklemezdim.

Birincisi, bu işi kimin eline bırakacağımızı oylamayla seçmek hataydı, çünkü adayları biz seçmedik. Şimdi belli oluyor ki adayları seçmememiz fakat onlara yine de güvenmemiz de hataymış. Kimin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor, Dark'ın yaptığı yüzünden kimsenin, benim bu konuda aktif olduğunu gördüğüm kimsenin onu yargılama hakkı yok Aslı dışında. Herkes bu konuya girerken üç yaşında bir çocuğun misafirleri güldürmek için yaptığı şaklabanlıkları tekrarlamak amacıyla girdi, bunda yanlış bir şey yoktu fakat birinin takdir ve sevgi kazanmak için yaptığı şeyler ortaya çıkınca da diğer herkes birden doğru, dürüst, efendi insan oluverdi. Oldu arkadaşlar. Çünkü rütbe odasında herkes şakayla karışık ben rütbe istiyorum diye espri yapmıyor. Sanki o esprilerde gerçek payı yok. Bugüne kadar rütbe istemenizi hep anladım, ben de isterdim, sonuçta tanınmak, sevilmek güzel bir şey. Ama bu artık işin son sınırı oldu, şövalye rütbesi alacağım diye halihazırda rübesi olan insanların yaptıkları, o insanın yaptıkları sanki çocuk tecavüzüyle eş değermiş gibi ayar veren çocuksu üyeler ve bunların hepsinin en sağlam, en zeki üyelerimiz olduğu gerçeği... yazık.

Eğer Altın Terlik Ödülleri bu üyelerimizi böyle şeylere çeviriyorsa, o zaman yok ödül mödül. Irc'de istediğiniz açıklamayı yapınız, istediğiniz maddeden üretilmiş kupayı postayla falan dağıtınız, umrumda değil, bu forumda, en azından bu sene ve siz bu foruma büyüdüğünüzü kanıtlayana kadar, altın hiçbir şey ödülü dağıtılmayacak ve bu gece olan şu rezaletten sonra kimsenin bir şey deme hakkı yok.
Logged
Çağlayan Offline
onkilo dasdas
Moderator

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıt #225 : 02 Aralık 2008, 22:42:50 »

Sonuçlar Facebook üzerinden açıklanmıştır.
http://www.facebook.com/group.php?gid=46066943952
Logged
Sayfa: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com