Spore
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 35
Yazdır
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
e.S Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #110 : 07 Eylül 2008, 00:05:50 »

Nasıl ek özellikler. oyunu satın alıyorsan tama. Bir daha para istemezler yamalar için falan. Mod diyorsan onlar zaten ücretsiz. Yok eğer se Oblivion ya da Neverwinter Nights gigi 1-2 veya 5 dolar gibi çok uygun fiyatlara satılan ufak modlardan bahsediyorsan olabilir.

GHIII, RB şarkıları; türlü oyunlar için ek görevler, hatta kimi çıkmış oyunlar için multiplayer kullanılabilmek için maalesef para istiyor, çünkü günümüzde veren çıkıyor.

Hatta -şaka değil- PSN de parayla "hile" satıldığını bile görmüştüm NFS lerde araba unlock etmek gibi. Akıl fikir muhabeti...

Bu arada, herkesin post ettiği çalışmalar ayrı güzel olmuş ellerinize sağlık Cheesy
« Son Düzenleme: 07 Eylül 2008, 00:07:59 Gönderen: e.S » Logged
imperatif Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #111 : 07 Eylül 2008, 17:57:08 »

çıktı bu gün. Oynayan yok mu yani?

Logged
Laçin Offline
Eski Forum
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıt #112 : 07 Eylül 2008, 18:06:33 »

Olmaz mı? Ondan az mesaj yazıyorum zaten foruma, müthiş eğlenceli bir oyun =)
Logged
TURGON Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #113 : 07 Eylül 2008, 18:50:40 »

Benin beklentilerim biraz daha fazlaydı sanırım. Açıkçası bir miktar hayal kırıklığı yaşadım. Özellikle space stage kısmını renklendirelim diye batırmaya yaklaşmışlar gibi geldi bana. Diğer stage'ler de ona kıyasla çok sönük geçiyor gibi. Son stage'de yarım saat oynadıktan sonra iyice kabak tadı vermeye başladı bana.
Logged
DuDe Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #114 : 07 Eylül 2008, 21:42:56 »

5 saat normal 1 saat space oynadım galiba(4-2de olabilir) spacete terrascore too low diyor bazen bazı gezegenlerde (T1-T2lerde galiba) bunu düzeltemiyormuyuz? bina kuramiyorum resmen öle olan kolonilere, bunun sonucundada sıkılıp kapadım, uzay bölümüne gelene kadar x-fire dan broadcast yaptım 5 saat izledi millet Cheesy
Logged
TURGON Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #115 : 07 Eylül 2008, 22:07:58 »

Atmosferi düzenleyip, ekosistemi kurman gerek terrascore u sabitlemek için. Ancak her otobur/etobur her T seviyesine uymuyor. T1 için ayrı, T2 için ayrı, T3 ayrı yaratıklar bulmalısın. Aynı durum bitkiler için de geçerli. Ayrıca gezegendeki diğer bitkilerin boyutlarıyla, senin yerleştireceğin bitkilerin boyutları uyumlu olmalı.

Yazarken yoruldum be. Nasıl oynamışım space i kadar saat Tongue

Edit: Aklıma gelmişken benim de takıldığım bir nokta var. Filo falan kuramıyor muyuz ya? Amele ettiler resmen. "Kaptan yetiş, xyz'nin eko sistemi çöküyor...", "kaptan koş çabuk; korsanlar gezegene saldırdı", "Kaptaaaaaaannnn, saldırıya uğradık tez gel..." Ulan o kadar terrascore duzeltip savunma kurduk, neye yarar? Bu saçma sapan istekler yüzünden galaksiyi keşfedemiyorum.
« Son Düzenleme: 07 Eylül 2008, 22:10:53 Gönderen: TURGON » Logged
LastLost Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #116 : 07 Eylül 2008, 23:11:33 »

"Kaptan, bi ara dünyaya da uğra be, gözünü sevem." Sad
Logged
MrClown Online
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #117 : 07 Eylül 2008, 23:12:18 »

Bu oyun çok itici geliyor bana yahu.
Logged
TURGON Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #118 : 07 Eylül 2008, 23:38:45 »

Fikir gerçekten çok hoş aslında. İlk duyurulduğunda vay be demiştim. Ama şu an, çok önemli birşey eksikmiş gibi geliyor oyunda. Ama ne olduğunu hala bulamadım.
Logged
Aranel Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #119 : 08 Eylül 2008, 02:13:23 »

Gerçekten çok zevkli bir oyun, ben de space stage deyim, tek oturuşta geldiğim için achievement bile verdi Smiley

Farklı oynanışları bir arada bulundurması çok hoş, mesela Cell Stage de iken diğer canlıları kovalamak, büyük yaratıklardan kaçmak şeklinde aksiyon dolu eğlenceli anlar yaşatıyor size. Creature Stage de iken biraz RPG tadı alıyorsunuz oyundan, Tribe ve Civilization Stage de iken strateji oluyor oyun, Space'e geçince galaktik stratejimsi bir şey(tam olarak o da değil çünkü Smiley ) oluyor mesela.

Bence en büyük eksiklik, bazı stagelerin anlamsız derecede kısa oluşu. Normalde diğer oyunları gereksiz derecede uzatırlarken, Spore'u da anlamsızca kısaltmışlar sanki. Bir oturuşta son stage a gelebildim mesela. Oyunun en zevkli bölümlerinden biri olan Cell Stage'in 15 dakika sürmesi de saçmalık, 15 dakika da 900 milyon yıl falan geçiriyorsunuz.

Stagelerin aşırı kısa olması dışında bir sorunu yok aslında, çok keyifli bir oyun. Ve binaları, araçları, yaratıkları siz oluşturuyorsunuz, yaratıcılığınızı sergileme fırsatı veriyor size. Üstelik bu tasarımlarınız, ürettiğiniz şeyin özelliklerini de etkiliyor.

Ama sırf oyunu uzun süre oynayıp, "History" e tıklamak için oynanır bu oyun. Hücreden Galaktik İmparatorluğa yükselen tarihinizi görmek çok etkileyici oluyor.

--

@TNT

Oyunun giriş menüsünde Options balonunun yanında Register yazan bir kutucuk olmalı. Ayrıca Options'dan da girip hesap ayları bölümünden kayıt yaptırma şeysine tıklayabilirsin. Aslında, oyunu ilk açtığında da karşına çıkıyor o register bölümü.
Logged
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 35
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com