Command & Conquer: Red Alert 3
Sayfa: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 35
Yazdır
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Natherillen Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #180 : 27 Ağustos 2008, 16:36:23 »

Bi ara toplanalım 2v2 fln yapalım diyordum... Milletin bağlantısı kötü oluyor, yenilirken çıkıp gidiyorlar ya da no rush süresini ihlal edip sataşmalara başlıyorlar... Aramızdan bi kaç kişiyle yaparsak daha eğlenceli olur bence. Yeteri kadar kişi olursak belirli bir zaman ve kuralları belirleyip oynamaya başlayabiliriz. Kimler gelir?

Gelecekseniz mail atın:
damongreifer@hotmail.com
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 16:38:41 Gönderen: Natherillen » Logged
XFire1994 Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #181 : 27 Ağustos 2008, 17:33:46 »

Ben gelirim.
Logged
darktrpr Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #182 : 27 Ağustos 2008, 18:29:44 »

Oyunda nu rush süresi diye bir şey yok. Bu mantalite yanlış zaten. Konuyla ilgili çok güzel bir makale var şiddetle okumanızı tavsiye ederim:
http://www.gamereplays.org/redalert3/portals.php?show=page&name=how-to-stop-rushers

...no rush süresini ihlal edip sataşmalara başlıyorlar...
Logged
CruelShinigami Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #183 : 27 Ağustos 2008, 21:57:37 »

Ben de oynuyorum epeydir. Birkaç kişiyi yenebildim. Kimisi de beni ezdi rush yapıp. İşten güçten dolayı haftaiçi oynamam pek mümkün olmuyor ama haftasonları Eve online dan falan vakit bulursam oynuyorum.
Logged
Natherillen Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #184 : 27 Ağustos 2008, 22:00:07 »

no rush diye bir şey olmadığını biliyorum ama baştan kural koymak bence daha iyi sonuçta eğlencesine oynuyoruz turnuva değil bu.. Anormal bi tarz olduğu doğru no rushın ama aksi taktirde gelişmek zorlaşıyor, oyun çok uzuyor..
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 22:05:40 Gönderen: Natherillen » Logged
TwisterMetal Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #185 : 27 Ağustos 2008, 23:49:49 »

Oyun çıktı mı çıktıysa ne zaman çıktı teşekkür ederim?
Logged
Kaelin Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #186 : 28 Ağustos 2008, 06:15:29 »

Çıkış tarihi şu anda 28 ekim 2008 olarak görünüyor. Arkadaşların oynadıkları beta testi. Bişey değil?
Logged
darktrpr Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #187 : 28 Ağustos 2008, 13:53:23 »

Sanırım bakış açısı farklılığından kaynaklanan bir şey bu. Şu ana kadar oynadığım oyunlar turnuva havasında (hatta şu aşamada iki adet ödüllü turnuva mevcut) geçtiği için genellikle bizim tarzımızdaki oyuncular işi biraz daha ciddiye alıyor. Zaten bu şekilde oynayan fazla oyuncu zaten yok ve auto play ya da rastgele host ettiğim oyunların %95'ini 3 dakika içinde bitiriyorum.

İçinde bulunduğum oyuncu kitlesi şu aşamada taktik, build order geliştirme üzerine yoğunlaşmış durumda. Dolayısıyla oyuncuların çoğunun haberi dahi olmadığı bir çok takitiği test ediyor ve direkt olarak EA'deki kontaklarımıza geri bildirim yapıyoruz. Bunun sebebi de şu.. Oyun çıktığı ve ciddi şekilde turnuvalarda oynanmaya başladığı zaman (WCG 2009 gibi) oyun dengesinin en üst düzeyde olması gerekiyor. Bunu da beta aşamasında test edebilmek için turnuva seviyesinde oyun oynayan oyuncuların limitleri zorlayarak dengesiz olduğunu düşündükleri taktikler üzerine yoğunlaşarak yapması gerekiyor.

Açıkçası şu aşamada bahsettiğim bu tarz oyunlarda gelişmede herhangi bir problem yaşanmıyor. örneğin Allies tarafı ile 4 dakika içinde tier2'ye geçip tank üretmeye başlayabiliyorsunuz. 7-8 dakika içerisinde expansion alınabiliyor. 10-12 dakika içinde ise tier3'e geçebiliyorsunuz. Oyun tarzınızı ve build order'larınızı olması gerektiği şekilde şekillendirirseniz gelişirken herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Tabi ki mikro yeteneği iyi bir oyuncu ile karşılaştığınız zaman düzgün bir build order tek başına yeterli olmayacaktır ancak beta seviyesinde oyunların %80'inde sorun yaşamadan oyun oynayabileceğinizi garanti edebilirim.

Tüm taraflar için geçerli olabilecek bir başlangıç build order'ı da yazayım:

Barracks/Dojo > Scout/Derrick Capture
Power Plant
Refinery
War Factory > Tier 1 Uniteler/Harass ve Savunma için
Power Plant
Refinery
Tier 2 Upgrade
Expansion
Refinery
Naval Yard ya da Tier 3 Upgrade
no rush diye bir şey olmadığını biliyorum ama baştan kural koymak bence daha iyi sonuçta eğlencesine oynuyoruz turnuva değil bu.. Anormal bi tarz olduğu doğru no rushın ama aksi taktirde gelişmek zorlaşıyor, oyun çok uzuyor..
Logged
darktrpr Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #188 : 09 Eylül 2008, 17:10:18 »

EA Beta için yeni bir denge yaması çıkaracağını duyurdu. Olması gerektiği gibi Empire ciddi şekilde nerflenmiş. IFV'nin 900 olması ve Oil Derrick'lerin gereğinden fazla nerflenmiş olması gibi tartışılabiliecek değişiklikler de var ama genel olarak oldukça iyi görünüyor.
Logged
SithKing Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #189 : 15 Eylül 2008, 21:54:37 »

SOVYET İŞİ JAPON İŞİ İŞTE GELDİ RA3 DELİ GİBİ... Ne diyebilirim ki bu ilk oynadığım oyunun 3. sü bence gayet güzel gelicek ara videolar R1 deki tatta... Güzel gözüküyo çıkana kadar bana rahat uyku ve bu adamların yarış derdi yok...
Logged
Sayfa: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 35
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com