The Lord of the Rings, Battle for Middle-earth
Sayfa: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11
Yazdır
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Infrawhite Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #50 : 26 Ocak 2008, 18:31:26 »

men of dale diyorlardır muhtemelen, zira en cost-effective okçular men of dale ancak okçular kendi başlarına çok zayıf olduklarından böyle bir kıyas yapılamaz sanıyorum. mirkwood okçuları defensive'deyken bir hayli hasara dayanabiliyor ve stealthler, rangerların haritanın herhangi bir yerine arrow volley atma özellikleri var vs. vs. farklı yetenekleri ve kullanım alanları olan üniteler arasında kıyas yapmak doğru değil.

edit: elf okçu sınıfını okumamışım. ama elfte zaten lorien ve mirkwood var sadece hafızam beni yanıltmıyorsa(oynamayalı bir hayli oldu da). elbette hobbitleri okçudan saymıyorsak
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2008, 19:21:54 Gönderen: Infrawhite » Logged
LaMerT Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #51 : 26 Ocak 2008, 18:45:57 »

birinci oyun çok kraldı!!!!

ikinci oyun berbat!!!

-tolkein bile tiskinmiştir adamın kemikleri sızlamıştır valla-
Logged
Infrawhite Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #52 : 26 Ocak 2008, 19:19:20 »

aslına bakarsan, ikinci oyun birinciden çok daha dengeli, daha çok taktik yapılmasına olanak sağlayan(artık o oyunda da ne kadar yapılacaksa) bir oyundu.

tolkien'in kemikleri en başta filmle birlikte sızlamıştı, oyunların ikisi de kitaba değil filme bağlı olduğu için oyunların ikisi de sızlatmıştır kemiklerini.

1. oyunun multiplayer'ı oynanmaya bile değmezdi. 2.si en azından ilki kadar saç yoldurmuyor.
Logged
LaMerT Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #53 : 26 Ocak 2008, 19:21:05 »

bence lotr üzerine yapılan hiçbir teknolojik gelişme yerinde ve güzel değil.

kitabı neyinize yetmiyordu da gidip filmini çektiniz oynunu yapmaya çalıştınız sonra hepsini yüzünüze gözünüze bulaştırdınız!??!
Logged
Guplan Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #54 : 04 Şubat 2008, 03:42:04 »

Kitabı okumaya üşenenlere film çektiler(veya kitabı okuyup bir de filmi olsaydı diyenlere) çok tuttu. Çok tutan filmin oyunu yapılmaz mı? Yapılır.

Aslında bfme dışındaki oyunları iyi değil ama bfme serisi iyidir ya. Tabii oyun olarak iyi, lotr ismi yakışmıyor ona.
Logged
kNight Stallion Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #55 : 06 Şubat 2008, 00:39:09 »

Görünüşe bakılırsa BfMe serisi (şimdilik) ölü bir halde. Tiberium Wars'un başarısından hoşnut kalan yapımcılar (maalesef) BfMe serisini unutmuş görünüyorlar. Şimdi de C&C temalı FPS yapıyorlar. Zaten oyun yapacak konuları da kalmamıştı, gerçi ilk oyundaki gibi üç kitabı da kapsayan bir oyunu hikayeyi batırmadan yapabilirlerse şahane olurdu. Ama benim asıl heyecanlandığım şey EA'in duyurduğu yeni LotR oyunu. Ah ne var şu White Council projesi olsaa, hem de oyunu BioWare yapsa; şahsen EA'in yapacağı 30 tane BfMe oyununa değişmezdim onu.
Logged
Loverman Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #56 : 07 Şubat 2008, 01:52:36 »

Battle For Middle Earth 2 favori strateji oyunlarımdan birisidir. Çıkalı yıl oldu ben hala oynuyorum heyecanla. Bu yüzden konuya bakmadan edemedim. Her türlü soruyu cevaplayabilirim galiba oyun hakkında. (Ayrıca Tolkien'in yeni kitabı (Nasıl oluyorsa?) derlenmiş ve mağazalara kurulmuş. İlgililere duyurayım.

En güçlü okçu birlikleri Elflerde, archer çıkartan binayı uptade edip, (sonuna kadar) mavi okları açarsanız, karşıdan gelen düşman birliklerini havalara bile uçurabiliyorlar. Şayet bu birlikleri defans kulesine koyarsanız bu seferde menzilleri tahmin edemeyeceğiniz kadar uzun oluyor. Eğer haritayı Ivory Tower ile açabilecek bir arkadaşınız varsa, hemen açsın. Düşmanın kalesine ne kadar yakına atabiliyorlar görün o zaman. Cheesy 
Yine de ben MEN'den şaşmıyorum. Usta oyunculara kankamla birlikte olduğumuzda yenildiğimizi hatırlamıyoruz. Başarımızın büyük sırrını ise açıklayayım hemen. ( OGZ kardeşliği rulzz! )

Daha oyuna başlar başlamaz bir tane Elf Herosu çıkartıyoruz ikimizde (Custom Hero tabii.) Özellikleri fırtına falan filen var. En önemlisi Self Heal ve şu büyülü ok.. Bu Hero çıkadursun, hemen 3 tarla 1 savunma kulesi yapıyoruz. Birimiz de okçu çıkartan binalardan kuruyor. Bunlara alevli ok gelene kadar update ediyor.. Daha sonra Men'in Rangerları çıkınca ve bayağı fazla olunca (hepsi alevli ve zaten okçudan başka bişi basmıyoruz genelde) diğerimiz Ivory Tower'ı hazırlamış oluyor. İşte büyük taktiği ayarlama zamanı. Eğer düşmanı yıkmayı planlıyorsanız yapmanız gereken tek şey, Ivory Towerla her hareketini gördüğünüz düşmanın askerlerini koyduğu yere (ne kadar uzak olursa olsun) Ranger'ların özel gücü olan OK yağdırma (Hatırlamıyorum. Bombard değil, öteki..) yapmanız. Düşman birlikleri zırhlıysa bütün birlikleri klavyemizdeki Q tuşu ile seçip, öyle tek bir noktaya atıyoruz. Şayet düşman dağınıksa Ivory Tower bitmeden tek tek, her bölüğe bir bölük hesabı yaparaktan oklarımızı fırlatıyoruz. Aynı 10 tane büyü gücü açılınca yapabildiğimiz ok yağmuru işte.. Tek farkı siz bunu 10 kere, belki de 20 kere yapacaksınız. İşlemi başarıyla tamamladıysanız düşmanın bir tane bile askeri kalmayacaktır. Hömçürün, sömürün, kortlatın, keykirin düşmanı..! Cheesy Ben asker götürmüyorum bile, özel güçler var! Deprem + Hayalet ordusu + Atlı ve okçu birlikler (15. büyü gücünde açılan) yetiyor da artıyor.

Dağınık bir yazı oldu galiba. İnşaallah yardımcı olur LAN ( Smiley )  canavarlarına..  Denemeye değer.

Esen kalın.
Logged
kNight Stallion Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #57 : 07 Şubat 2008, 20:12:35 »

Taktiklere geçeceksek eğer benim multiplayer'da herzaman kullandığım ve 150 kişiyi yenmiş halimle 1500 kişiyi yenmişleri yerden yere vurduğum taktiği biraz çıtlatayım. Angmar'da sırayla şunları çıkartın:
* Güçleri başta Leadership, bir de adını unuttuğum askerlere geçici liderlik bonusu veren yetenek olan (hani şu üzerinde troll resmi olan özellik); Health ve Armor'u tam olan Uruk Create-A-Hero (bu özelliklerle yaklaşık 1000 kaynak gerekiyor çıkarmak için).
* Asker olarak SADECE Rhuadur Axethrowers (Thrall Master'ların çağırdığı)
* Rhuadur askerlerine liderlik ve yağma bonusu veren Hwaldar.
Ayrıca şu Yüzük güçlerindeki liderlik bonusunu da üzerine eklediniz mi bolca Axethrower'ınız varsa oynu garanti kazandınız demektir. Tabii bir de karşınızdaki düşman bu taktiği küçümsediyse işiniz çok daha kolay olacaktır.
Logged
UnLiT Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #58 : 19 Şubat 2008, 01:32:31 »

Isengard'dan şaşmayın. Pike'lerle 10 lvl Gandalf'ı aldım Tongue Savunma moduna geçtikleri zaman Rohirrim'lerde avuçlarını yalıyorlar. Saruman'da fena değil. Isengard güzel; ama Mordor'unda uçan ejderhaları falan var. Bazen çok sinir ediyorlar adamı.

Elf'ler amatör oyuncular için Cheesy Çıkar birlik, upgrade'leri tam olsun. Oh ne ala Cheesy Hatta, okçu çıkararak command point'i arttırmayın. Onun yerine Legolas'ı çıkarın, adam bir oku atmadan, ikinciyi çıkarıyor.
Logged
Crow Offline
Alpha Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıt #59 : 20 Mart 2008, 21:03:10 »

Şu oyunu tekrar oynıyayım dedimde bir türlü Black Gate ye saldıramıyorum Minas Trith kuşatması bitti normalde istediğim zaman saldırabilmem gerekirdi değil mi?
Logged
Sayfa: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com