Oyungezer bu ay her zamankinden de dolu. Tam 164 sayfalık içeriği yetmiyormuş gibi iki adet dev posterle beraber geliyor! Yanında da tam sürüm Broken Sword 2.5: Return of the Templars hediye!
abi üç hıyar bir salatalık ediyor mu etmiyor mu oturup düşünmüştür beşiktaş yönetimi. ama gereksiz yere kavga çıkartan, yaralanmalara sebep olacak adamların da takımda durmaması gerekir. haliyle de şutlamışlardır.
mesajlarına bakabiliyorsun sanırım, ya da devam etmekte olan downloadlara göz atabiliyorsun. ama cidden pek bir esprisini göremedim. hani başka kusurları da törpüledilerse tamam da, hani gerçekten gerekli miydi?
trophy atraksiyonu olan oyunlar daha yaygınlaşmadığı için bir artısını göremedim patchin ben. yani oyun içi xmb çok da gerekli değildi. sanırım live desteği gibi bir şeyler bekliyordum ve hayal kırıklığına uğradım.